Om Ekspress Blomster

Hvem vi er

Ekspress Blomster er en europeisk online blomsterleveringstjeneste som streber etter å gi den best mulige opplevelsen for våre kunder.

Vi har et stort team av erfarne blomsterhandlere som håndplukker de ferskeste blomstene fra gartnere over hele Europa daglig. Ekspress Blomster samarbeider med en rekke lokale blomsterbutikker for å sikre at et bredt utvalg av hagefriske blomsterdekorasjoner er tilgjengelige for levering i hvert land.

Hva vi gjør

Hos Ekspress Blomster har vi som mål å gjøre levering av blomster på nett så enkelt og praktisk som mulig. Vår nettside er designet for å være brukervennlig, og vårt kundeserviceteam er tilgjengelig 24/7 for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

Vår misjon er å gi våre kunder blomster og gaver av høyeste kvalitet Enten det er en enkelt rose eller en større dekorasjon, vi mener at hver levering skal være en opplevelse.

Hvorfor oss?

Det er mange grunner til å velge Ekspress Blomster for dine blomsterleveringsbehov. Her er bare noen få:

Vi håper at du vil velge oss til dine neste blomsterleveringsbehov. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte kundeserviceteamet vårt – vi er alltid tilgjengelige. Takk skal du ha!